Električna gorska kolesa spadajo med najbolj razširjene vrste električnih koles in se odlično spopadajo z zahtevnimi tereni, kot so makadamske in gozdne poti ter strmi klanci. Primerni so za športno kolesarjenje. Njihove posebnosti so precej robusten okvir, kvalitetno vzmetenje, hidravlične zavore in širše pnevmatike, zaradi katerih je vožnja po neravnem terenu in raznih brezpotjih še preprostejša. Takšno kolo ima tudi močan motor ter večjo baterijo, da je lahko kos vsem izzivom in poskrbi, da vožnja po strminah in gozdnih poteh ni prenaporna. Še vedno morate seveda poganjati pedala, a vam pri tem hvaležno pomaga kvaliteten in zanesljiv motor.

Električno gorsko kolo poznamo v več različicah, na primer prednjevzmeteno (hardtail) in polnovzmeteno gorsko električno kolo. Prva različica je primerna za vse tiste, ki načrtujete zahtevnejše vzpone, pri čemer vas bo nagradila tudi z lažjimi spusti. Polnovzmeteno električno gorsko kolo pa ustreza zelo razgibanim terenom, ki zahteva nekoliko bolj tehnično naravnane spuste in, seveda, kljubuje strmim vzponom. Za dodatne informacije o vrstah gorskih električnih koles lahko stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali pri vaši izbiri. Verjamemo, da bo vaša odločitev težka, zato še pred nakupom električnega kolesa dobro premislite o načinih vaše vožnje, o vaših željah glede terenov in podobno. Na takšen način boste hitro našli ustrezen odgovor in primeren izdelek, ki vas že pričakuje v naši spletni trgovini!

Filter

Vabimo vas, da si ogledate ponudbo naše spletne trgovine, v kateri vas že pričakujejo električna gorska kolesa za različne potrebe. Ste pravi avanturist in vam kolesarjenje po brezpotjih predstavlja izziv? Načrtujete družinske kolesarske izlete po bližnji in daljni okolici? Električno gorsko kolo bo za vas zagotovo odlična izbira, saj vam nudi vse za strme in neasfaltirane terene. Izkoristite trdnost njegovega močnega okvirja, zaupajte širokim pnevmatikam in se prepustite razburljivi vožnji v neznano!

Preden se odločite za nakup električnega gorskega kolesa, si pridobite čim več informacij o posameznih modelih. Ko jih boste med seboj primerjali, boste videli, da med njimi obstajajo velike razlike. V kolikor bi imeli morda težavo z odločitvijo o tem, katero gorsko električno kolo bi bilo za vas najboljše, pa vam kot strokovnjaki za električna kolesa z veseljem priskočimo na pomoč. Postavili vam bomo nekaj vprašanj in kmalu bomo skupaj ugotovili, kakšna električna gorska kolesa bi vam najbolj ustrezala. In če se vam zdi električno gorsko kolo finančno velik zalogaj, vam nudimo plačilo na obroke. Lepo vabljeni, da nas kontaktirate!