Časi mukotrpnega poganjanja pedalov v klance so minili! Da, strinjamo se, mnogi uživajo v tistem pristnem kolesarjenju s klasičnim kolesom, a gotovo je veliko tudi takšnih, ki jim razgibana slovenska pokrajina predstavlja (pre)velik izziv. Zanje so ustvarjena kvalitetna in elegantna električna kolesa, ki predstavljajo ekonomično različico transporta, hkrati pa omogočajo opravljanje tudi daljših in zahtevnejših tur brez prevelikega napora. Zato so električna kolesa primerna tudi za tiste, ki sicer niste ravno največji ljubitelji kolesarjenja, bi pa vseeno radi nekaj dobrega naredili tako za okolje kot zase. Verjemite, že po prvi izkušnji z električnim kolesom se boste v kolesarjenje naravnost zaljubili!

Ne glede na to, ali ste kolesar začetnik, ali pa ste s kolesom prevozili že na tisoče kilometrov, vas vabimo, da si ogledate našo ponudbo. Vanjo smo uvrstili različna električna kolesa, ki so lahko mestna, treking ali gorska. Svojo izbiro boste seveda prilagodili svojim željam in namenom. V kolikor nameravate svoje novo električno kolo uporabljati za vožnjo v službo in druge prevoze po dokaj ravnih terenih, bo za vas najprimernejša mestna različica. Če ste avanturist in se veselite vožnje po razgibanem terenu, gozdnih poteh in hribih, potem izberite gorsko električno kolo. Če ne spadate v nobeno od teh kategorij, pa vam je na voljo nekaj vmes – treking električno kolo, ki se odlično obnese tako sredi mesta kot na ne preveč zahtevnem naravnem terenu. Ste se že odločili? Če ne, smo tukaj, da vam pomagamo!

Filter

Naša spletna trgovina je zelo bogato založena z električnimi kolesi za vse potrebe. Električna kolesa lahko izbirate po sami vrsti kolesa, filtri na levi strani pa vas vodijo tudi po blagovnih znamkah oziroma proizvajalcih, velikosti kolesa, barvi in drugih karakteristikah, ki so vam zagotovo pomembne. Zagotavljamo vam, da so električna kolesa iz naše ponudbe res vrhunska, prilagodljiva, zanesljiva in raznovrstna. Ter primerna za vse – tako za dolgoletne kolesarje kot čiste začetnike, ki si želijo poskusiti nekaj novega ali pa v svojem življenju narediti neko spremembo.

Če ste v dvomih, kakšna električna kolesa bi vam najbolj odgovarjala, smo tukaj zato, da vam pri izboru pomagamo. Verjamemo, da se sami le stežka odločite za tovrsten nakup, zato smo vam na voljo pravi strokovnjaki za električna kolesa in njihove dodatke. Zaupajte nam! Naši nasveti so res strokovni, zelo smo izkušeni in prodajamo le tiste izdelke, v katere zares verjamemo. Naj električno kolo tudi za vas postane nepogrešljivo prevozno sredstvo ali pa vrhunski pomočnik pri kolesarjenju navkreber. Odlično se bo obneslo na dolge razdalje, vi pa se boste ob koncu vaše kolesarske ture že veselili naslednje!