Najboljša električna kolesa 2021

najboljša električna kolesa

Najboljša električna kolesa 2021

Najboljša električna kolesa so lahko gorska, cestna potovalna, mestna. V današnjem prispevku si bomo podrobneje pogledali, katera najboljša kolesa lahko izberete in na kaj je dobro biti pozoren ob nakupu. Seveda se moramo zavedati, da najboljša električna kolesa niso najbolj poceni in z vrsto raznih dodatkov in večjo zmogljivostjo, je lahko cena še višja. Najboljša električna kolesa so namreč tista, ki ustrezajo vašemu slogu kolesarjenja in da z njimi doživite marsikatero čudovito potovalno izkušnjo.

najboljsa-elektricna-kolesa

Najboljša električna kolesa znamke BH iLynx Race.

Podjetje Beistegui Hermanos ali bratje Beistegui ali s kratico BH je bilo ustanovljeno v 19 stoletju. Že od začetka njihovega delovanja na lokalni ravni, pa vse do danes, ko so globalno prodrli na trg skoraj na vse celine sveta, se ukvarjajo z razvojem koles, ki jih danes vozijo predvsem kolesarski tekmovalci na velikih svetovno znanih kolesarskih dirkah, ko je Tour de Franca ali Ironman in podobna kolesarska tekmovanja.

Njihova najboljša električna kolesa so zasnovana tako, da dajejo videz tradicionalnega kolesa, da bi bila najbolj enostavna za uporabo in minimalistična z integracijo baterije ter motorja.

Serija BH iLynx Race koles ima tih, lahek, kompakten in učinkovit motor, ki ga na kolesu skoraj ne vidimo. Točka težišča je ej izredno nizka, hermetično zaprta in temeljito izolirana. V načinu brez pomoči ne regenerira trenja, zato lahko s kolesarjenjem brez napora dosežemo hitrost, ki presega 25 km/h.

To je serija eno najbolj vznemirljivih koles v sezoni 2021, pa čeprav na prvi pogled ni videti tako. Okvir so izdelali s tehnologijo Hollow Core Internal Moulding kalupiranja in E – CL polaganjem karbonastih plasti, zato je teža okvirja le pičlih 2050 g. Sistem koles je prav tako dovršen in deluje na podlagi razcepljenega vrtišča ali drugače rečeno Split Pivot, kar pomeni, da usklajuje silo pedalov, zavor in vzmetenja.

Tudi baterija je do potankosti dovršena. Uporabili so namreč Samsungovo baterijo s celicami. Visoka gostota celic 183,27 Wh/kg je vgrajena v okvir in doseže kapaciteto 540 Wh, kar pa še ni vse. Dodatno, če želite, vam montirajo še manjšo Plug & Ride baterijo, ki v idealnih pogojih dosega še 175 dodatnih kilometrov. Življenjska doba baterije je dolga saj se po komaj 30 tisoč prevoženih kilometrih, njena kapaciteta zmanjša za samo 20 %. Če kolesa ne bi uporabljali, ima baterija sistem Battery Management System, ki bdi nad kontrolo same baterije in ji tako omogoča daljše življenjsko obdobje.

Kolo je moč kupiti v kolesarskem centru Šempeter pri Gorici in če si želite nove pustolovščine s kolesom, ga imajo na zalogi. Najboljša električna kolesa so torej v seriji BH iLynx Race in so ena najbolj razburljivih koles v sezoni 2021.

Najboljša električna kolesa smo poiskali posebej za vas, saj v času dražjih naftnih derivatov ni bilo še nikoli boljšega časa za nakup električnega kolesa. Ta najboljša električna kolesa so lahko tudi elegantna in praktična, zato vas bomo z besedami odpeljali na urbane izlete in na nove cestne avanture.

Najboljša električna kolesa Cube.

Nemška blagovna znamka Cube nam predstavlja nov model hibridnega kolesa. Cube električna kolesa so v svetu poznana po tem, da zagotavljajo vrhunsko kvaliteto in ugodno ceno, zato bo nov model zagotovo del nove čudovitega potovanja in nove cestne avanture.

Karkoli že počnete in kamorkoli želite priti, vas bo Touring Hybrid ONE spravil tja v udobju in slogu. S svojim zmogljivim motorjem Bosch Generation 3, Powertube baterijo in zanesljivimi, enostavnimi 9-hitrostnimi prestavami Shimano, bo poskrbel za lahko delo na vsakem potovanju. Nosilec za prtljago vam omogoča enostavno in varno prevažanje vaših stvari. Zmogljive hidravlične zavore in diski ter široke »gripi« pnevmatike naredijo celo grobe mestne ulice udobnejše za vožnjo. Obstaja celo integriran sistem za osvetljevanje, zadnji prtljažnik pa vam zagotavlja, da boste opremljeni za vsako kolesarko priložnost. Samo skočite na električno kolo in se podajte na novo ero vožnje s Cube Touring Hybrid One 400 električnim kolesom.

Prav tako je nova linija hibridnega Cube kolesa, opremljena z izjemno geometrijskim udobjem, ki vam pričara udoben občutek in udoben položaj za vsako potovanje, pa naj bo to potovanje le do najbližje trgovine ali pa izlet po urbanih naseljih nekaj kilometrov stran.

Najboljša električna kolesa Touring Hybrid ONE 400 je moč kupiti po ugodni
ceni na spletni strani akcija.si.

Najboljša električna kolesa tudi pri nas.

V lanskem letu so bila na Slovenskem trgu predstavljena električna kolesa Bull Bike. Poseben dizajn in cafe racer barve je nekaj nevsakdanjega, posebnega in edinstvenega. Moč je izbrati žensko in moško različico električnega kolesa, pod drobnogled pa smo vzeli model Vacay cruiser direct drive.

Vacay cruiser električno kolo vas bo lepo popeljalo po obali, mestnih ulicah in podeželskih cestah. Vzpenjanje po klancih vam bo lažje s pomočjo novim direktnim hub motorjem. Bull Bike ponuja 5 stopenj pomoči, ki jih lahko med vožnjo nastavite po računalniku za izlete. Vendar pa je glavna značilnost, da lahko enostavno preklopite iz načina pomoči v način plina, kjer vožnja postane bolj podobna motoristu in vam ni treba poganjati kolesa.

Vgrajen potovalni računalnik prikazuje trenutno hitrost, prepotovano razdaljo, raven motorične pomoči, preostali domet in vse druge informacije, ki jih potrebujete na svoji poti. Če vas torej zanima, kako je videti Slovensko električno kolo, vas mora pot popeljati v Domžale, kjer vam bo mlada in inovativna skupina predstavila svojo linijo električnih koles, ki so primerni tudi za adrenalinska doživetja. Če ste vešči spleta, pa jih najdete tudi na spletni strani bull-bikes.si.

Produkt najbolj priznanih proizvajalcev električnih koles je res pester, zato je težko določiti, katera so najboljša električna kolesa za vas. Pri izbiri le tega bodite pozorni na vrhunsko kakovost komponent, saj vam le te omogočajo, da boste z električnim kolesom zadovoljni še veliko let. Ko izbirate najboljša električna kolesa, ne pozabite, da vam morajo biti v prvi vrsti všeč in da vam ustrezajo v vsakem pogledu ter da boste z električnim kolesom doživeli čudovito kolesarsko izkušnjo.