Kdo smo?

Naše poslanstvo je, da vam ponudimo najboljša kolesa kar jih v danem trenutku ponuja trg, hkrati pa želimo za vas pripraviti zanimive in poučne vsebine s področja sodobnih električnih koles. Če tudi sami razmišljate o nakupu boste lahko na tej spletni strani našli uporabne nasvete in predloge, ki vam bodo prišli še kako prav pri izbiri vašega prvega kolesa, pa naj gre za električnega ali navadnega. Naš cilj je, da boste našli kolo, ki je popolno za vas in verjamemo, da se bo vaše življenje v hipu spremenilo na bolje, vsaj kar se transporta tiče.

V kolikor imate za nas kakršnokoli vprašanje ali predlog glede izboljšanja naše vsebine, bomo z veseljem prisluhnili vašim željam. Trudimo se, da je na naši spletni strani vedno objavljena le kakovostna vsebina, ki našim bralcem daje veliko dodano vrednost. V kolikor imate za nas kakšne pripombe ali predloge, nas lahko kontaktirate s klikom TUKAJ.

Več o samem podjetju:

Internetna trgovina elektricno-kolo.com je last podjetja Robeta d.o.o. iz Slovenj Gradca in bila ustanovljena iz strasti do aktivnega preživljanja prostega časa in z vizijo trgu ponuditi nekaj svežega.

Naš Rovando center – je center za kamping, karavaning, hkrati pa ponuja bogat asortma klasičnih ter električnih koles. Nahaja se v Slovenj Gradcu, kjer imate vse na enem mestu. Poleg prodaje kvalitetnih avtodomov Carthago ter počitniških prikolic Hobby, smo specializirani za kamping in kolesarsko opremo (prodaja kvalitetnih električnih in klasičnih koles). Pri nas dobite od kvalitetnih žarov, električnih skirojev, skuterjev do štirikolesnikov.

V sklopu spletne trgovine na www.rovando.com si lahko naročite kar želite ali pa nas obiščite direktno v našem Rovando centru v Slovenj Gradcu. Veseli bomo vašega obiska.

Rovando center – vse za aktiven prosti čas

 

Osnovni podatki o ponudniku storitev spletne trgovine:

Naziv: ROBETA, d. o. o.

Naslov: Pohorska cesta 6 b, 2380 Slovenj Gradec

Spletna stran: www.rovando.com oz. www.rovando.si

oz. www.elektricno-kolo.com

E-pošta: trgovina@rovando.si

Telefon: (02) 88 31 681

Identifikacijska številka za DDV: SI99093154

Matična številka: 6004059000

Transakcijski račun: SI56 0483 5000 2578 802