Električno kolo Specialized –  za vse, ki hočejo zase nekaj več

Ste mestni, gorski ali pa morda cestni kolesarski navdušenec? Nimate časa, da bi kolesarili več ur, a bi vseeno radi kolesarili na svoje delovno mesto? Ali pa vam morda zdravje ne dopušča prevelikih naporov? Potem je električno kolo prava izbira za vas –  a naj ne bo dovolj dobro kar katerokoli kolo. Iščete ponudnika, ki vam lahko zagotovi kvaliteto in hkrati celostno rešitev glede na vaše želje. Iščete električno kolo Specialized.

Specialized električna kolesa so znamka koles, za katero stoji močna ekipa strokovnjakov, ki že od leta 1974 sledi enemu cilju: inovacijam in navdihu za izboljšanje življenj kolesarjev. V ponudbi držijo velik spekter gorskih, cestnih, active, električnih in otroških koles, med katerimi lahko najdete najbolj primerno električno kolo Specialized zase.

Poleg koles se lahko na znamko Specialized obrnete tudi za nakup moške in ženske kolesarske opreme ter drugih raznih komponent kot so plašči in zračnice, obroči in seti koles, sedeži, merilniki moči, pogonski sklopi, krmila, pedala, sedežne opore, opore krmila in vzmetenje. Ponujajo skratka vse za prave kolesarske navdušence.

Gorsko električno kolo Specialized

Gorska Specialized električna kolesa so namenjena vsem ljubiteljem narave in so vrhunska izbira za adrenalinske navdušence. Če vas v vaših kolesarskih podvigih torej rado vleče izven urejenih tras in se kdaj radi povzpnete tudi na kakšno večjo vzpetino, je gorsko električno kolo Specialized zagotovo prava izbira za vas. Ne glede na to, ali vas s kolesom v naravo vleče zaradi želje po hitrosti, adrenalinu ali kratkega pobega od realnosti, bo gorsko električno kolo Specialized nedvomno izpolnilo vaša pričakovanja.

Izbirate lahko med Cross Country, Trail, DH in BMX/Dirt Jump kolesi. Vsa našteta Specialized električna kolesa imajo številne prednosti na svojem področju, zato je pomembno, da se pred nakupom posvetujete z njihovimi svetovalci, ki bodo znali izbrati najbolj primerno električno kolo Specialized za vas.

Cestno električno kolo Specialized

Imate željo odkrivati nova obzorja s kolesarjenjem po prelepih dolgih cestah? Vas veseli treking? Cestna Specialized električna kolesa vam nudijo najboljše razmerje med udobjem, ceno in praktično uporabo. V ponudbi so vam na voljo Performance, Adventure & Gravel, Ciklokros in Triatlon Specialized električna kolesa.

Performance linijo izberejo predvsem tisti, ki svojo cestno vožnjo radi dvignejo na nov level in premikajo meje svojih zmožnosti – z njimi boste lahko šli dlje in hitreje, kot ste si predstavljali.

Adventure & Gravel pa izbirajo vsi ljubitelji makadama, stranskih cest, svobode in dogodivščin. Ne glede na to, kakšna je vizija za vaše kolesarske podvige, vse se seveda začne s pravim orodjem in električno kolo Specialized vam to zagotovo lahko ponudi.

Active električno kolo Specialized

Vam je kolesarjenje tako všeč, da je postalo kar del vašega vsakdana? Uživate v izboljševanju svojega časa poti v službo ali pa vas najbolj osrečuje kar mirna vožnja skozi mesto? Morda kar oboje.

Električno kolo Specialized iz linije Active je popolna izbira, ko iščete kolo za umestitev kolesarjenja v vašo dnevno rutino. Izbirate lahko med Fitness, Transport in Comfort kolesi, odvisno od vaše predvidene uporabe.

Otroško električno kolo Specialized

Ko otroci dobijo svoje prvo kolo, je njihova največja skrb zagotovo lovljenje ravnotežja in bodo veseli vsake pomoči pri naporu s kolesarjenjem. Izberite najbolj prilegajoče električno kolo Specialized glede na njihovo stopnjo poti in naj bo, kot je tudi prav, njihova prva skrb le zabava.

Turbo e-kolesa – še vedno ti, samo hitrejši!

Ekipa razvijalcev tehnologije za Specialized kolesa je imela za cilj napredek v orodju in inspiriranje kolesarjev že vse od leta 1974 in vse do danes so svoje znanje in orodja nadgrajevali z izkušnjami in naprednimi idejami. Ko so leta 2009 razvili njihovo prvo električno kolo, so izhajali iz lastne vizije za kolo, ki bi njim samim prinašalo vrhunsko izkušnjo in udobno doživetje kolesarjenja. Želeli so ohranjati poznan občutek vožnje kolesa, a mu dodati herojske razsežnosti hitrosti, ki jo lahko nekdo doseže z lastnim pogonom. Tako so razvil Turbo električno kolo Specialized, s katerim si pri norem adrenalinu na kolesu še vedno le ti – samo hitrejši.

Nudijo vam gorska, cestna in active Specialized Turbo električna kolesa, pri katerih se lahko med njimi odločate po smernicah klasičnih karakteristik gorskih, cestnih in active koles.

Turbo električna gorska kolesa imajo tako na primer enake neverjetne vozne lastnosti kot navadna gorska Specialized električna kolesa, povrh vsega pa tudi močne motorje, na katere lahko računate za gladko in brezhibno delovanje. Imajo ogromen doseg, krona pa jih tudi brezhibna integracija. Ta kolesa nudijo kljub vsem inovativnim aspektom orodja dober nadzor in dodatno moč ter vam tako omogočajo nove dimenzije vašega gorskega doživetja.

Problematika ponaredkov in kako se prepričati, da imate v rokah pravo električno kolo Specialized?

Specialized električna kolesa so vrhunska kolesa, za katera se odločajo tudi vrhunski športniki. Zaradi svoje strasti do kolesarjenja, udobja in vrhunske izkušnje so pri podjetju Specialized res predani kreativnosti pri doseganju neštetih razsežnosti kvalitete njihovih električnih koles in prav zaradi tega so znani po tem, da prihajajo na delo zgodaj in odhajajo v poznih urah. V razvijanje svoje tehnologije vlagajo ure in ure dela in njihova električna kolesa se posledično lahko pohvalijo kot umeščena med najboljša kolesa na svetu. Enako velja za vso njihovo opremo in dodatno ponudbo – odličnost je vsekakor ena njihovih največjih lastnosti.

Vsa kolesa so plod izboljšav iz njihovih osebnih izkušenj, saj jih ne uporabljajo le oni sami, temveč tudi njihove družine in zato je celotna zgodba za vse izjemno osebna. Prav tako je za njih nemogoče zavzeti neoseben pristop, ko pride do ponaredkov in kraj njihovih idej, v katere so vložili neštete ure dela.

Eni najbolj očitnih pokazateljev so slabo in površno pakiranje, napake v besedah in stavkih priložene dokumentacije, slaba kvaliteta ogrodja, cenen izgled materialov, ohlapni šivi, preveliki logotipi, morebitna prisotnost drugih logotipov ter nerealni popusti.

V kolikor naletite na ponaredke je zaželeno, da jih seveda nemudoma prijavite in poskrbite, da v roke dobite res avtentično Specialized kolo. Tako si lahko zagotovite neverjetno izkušnjo, ki vam jo obljubljajo ta visokokvalitetna električna kolesa. Naj bo vaše kolesarjenje na visokem nivoju kot si ga zaslužite, pa naj bo to na poti v službo, na sproščujočem kolesarjenju po podeželski cesti ali pa na gorski pustolovščini.

Izberite več zase – izberite električna kolesa Specialized.

Avtor prispevka: