Ali je lahko električno kolo poceni?

električno kolo

Ali je lahko električno kolo poceni?

Če se sprašujete, ali je električno kolo poceni, je odgovor da ne in cenejši kot je, več je lahko z njim težav lai pa ne bo zadovoljil vaših potreb. Električno kolo, ki je cenejše od 100 evrov, je že lahko vprašljivo razen, če naletite na kakšne velike popuste in ugodnosti. Več o električnih kolesih pa si preberite na tej povezavi https://www.elektricno-kolo.com//, kjer boste ugotovili, katero kolo je za vas pravo. Ko ga boste izbirali, morate vedeti več stvari. Najprej, kako daleč se boste vozil in kakšna je površina, po kateri se boste vozili. Kaj od kolesa pričakujete in za kaj  vam bo služil. Če gre za prevoz na delo, ali v šolo, lai za nakupe lai pa rekreacijo in šport, se je dobro zavedati, da taka pričakovanja in potrebe izpolnjujejo različni tipi električnih koles.

električno kolo

 

Če potrebujete kolo za vs lužo, v šolo in vožnjo po metu ter cestah, potem je najbolje ,da nabavite cestno in mestno kolo, ki je lahko eno lai drugo lai pa hibrid med obema kolesoma. Ta kolesa so dobro opremljena za na cesto z lučmi, zavorami, zvoncem in lahko imajo trudi košare za prevoz tovora ali prtljažnik. Taka električna kolesa imajo tudi dost dobre gume in integrirane baterije, ki se lahko snamejo ter polnijo posebej, kar je lažje. Pozimi pa jih morate obvezno shranjevati v garaži oziroma nekje, kjer ni nizkih temperaturah ali pa shranite le baterijo, ker je zanjo to lahko problem, kot tudi vlaga in dež.

Če pa boste imeli električno kolo za strme klance, premagovanje velikih razdalj, rekreacijo in vožnjo po divjih terenih , je nujno nabaviti gorsko kolo, ki je tem namenjeno. Ima ojačan okvir, je bistveno lažje os mestnega, nima opreme za na cesto zato ga lahko tudi opremite sami in pa ima izjemno močne in napihljive gume, ki so primerne za neraven teren.