elektricna_kolesa_giant

Električno kolo Giant vam nudi novo dogodivščino

Pogosto radi rečemo, da je življenje potovanje. Zakaj ga ne bi kar najbolje izkoristili in se umaknili od vsakdanjosti? Nova pustolovščina kar vabi, da se manj razmišlja o destinaciji in več o izkušnji. Pustolovščina brez primere vam da vedeti, da uživate v potovanju in odkrijte več svobode. Giant električna kolesa vas lahko spravijo tja, kamor si želite – hitro, enostavno in učinkovito.

Strmi vzponi, tehnični spusti, daljši dnevi na poti, polni novih dogodivščin in električna kolesa, ki imajo gladko nameščeno vzmetenje in brezhibni dvig pedalne podpore, ta električna kolesa Giant dajejo moč in tehnologijo za vožnjo po poteh, o katerih ste vse do danes samo sanjali.

Električna kolesa Giant vam dajejo ultimativna doživetja

Vsaka pot je drugačna in vsaka vožnja je nova priložnost, da premaknete svoje meje in si zastavite nove cilje. Električna kolesa Giant so primerna prav za vsakogar in navdušijo še tako zahtevnega uporabnika. Ni več meja za gorska doživetja, ceste bodo postale na enkrat prekratke in zdravje, ki vam do danes ni dopuščalo, da kolesarite, ne bo več ovira.

Odkrijte nov način vožnje. Ne glede na to, ali iščete nov način vožnje in križarjenja po mestu, ali pa si prizadevate razširiti vožnjo s cestnim ali gorskim kolesom, obstaja Giant električno kolo za čisto vsak slog. Vozite se dlje in vozite se hitreje in pustolovščina z električnim kolesom Giant, bo še ena ultimativna dogodivščina, ki jo boste vpisali v svojo knjigo življenja.

Nov trend in nov model električnega kolesa Giant Trance X advanced pro 29

Prvi modeli električnega kolesa Trance so se pojavili na tržišču leta 2004 in v tem letu predstavljajo že osmo generacijo – električno kolo Giant Trance X advanced pro 29. To je nova generacija električnih koles in bistvena novost je nastavljiva geometrija s tako imenovanim flip-chipom.

Novi Trance Pro je zgrajen na aluminijastem okvirju ALUXX SL z ogljičnim zgornjim graterjem in zagotavlja 140 mm potovanja skozi maestro vzmetenje. Najnovejša generacija Maestro vzmetenja prinaša eno veliko inovacijo, seveda zahvaljujoč flip-chipu, saj lahko enostavno prilagodite geometrijo okvirja za svoj stil vožnje ali zahtevnosti terena, ki ga najpogosteje prevozite.

Poleg petih načinov vožnje, ki jih izberete ročno, imate tudi popolnoma samodejno nastavitev ravni podpore s SmartAssist načinom. Motor prevzame moč iz litijske baterije EnergyPak Smart 625 Wh, ki je popolnoma integrirana in jo lahko najdete na dnu spodnje okvirne cevi.

Za zelo hitro polnjenje baterije na kolo spravite 6-amp SmartCharger polnilec. Poleg tega je okvir kolesa pripravljen za namestitev druge baterije EnergyPak Plus, ki bo za še večji domet dodal dodatnih 250 Wh. Upravljalna enota Giant RideControl Ergo omogoča dodatno namestitev združljivega zaslona, ki je na voljo tudi kot izbirni dodatek.

Zahvaljujoč Bluetooth povezljivosti lahko kolo združite z aplikacijo za pametni telefon Giant RideControl, Android in IOS, zato bo ta aplikacija ponujala še druge uporabne funkcije, kot so točen status baterije, možnost prilagajanja količine podpore v vseh načinih vožnje glede na vaše želje, zapise o vaših vožnjah ali fitnes funkcije, vključno z analizo vašega delovanja.

Povezljivost ANT+ vam bo omogočila povezavo električnih koles z nekaj napravami, ki uporabljajo sodobni komunikacijski protokol, kot so kolesarski računalniki, športna navigacija in športni športniki.

Ko gre za opremo koles, imajo električna kolesa Giant v ponudbi 1×12 premikanje s široko paleto prestav, teleskopski sedež s krmilnim upravljanjem pa tudi ne manjka, prav tako imajo še širša platišča in pnevmatike, ki so pomembna tudi za večje udobje in varno off-road vožnjo, tako da imajo električna kolesa Giant 2,6 brez cevne pnevmatike na 30 mm notranjih širokih platiščih.

Prav tako je treba omeniti vzmetenje Maestro

Vzmetenje Maestro je popolnoma aktivno in zelo odzivno tako, da naredite off-road vožnjo bolj prijetno in zabavno. Ta sistem deluje na principu virtualnega oziroma plavajočega sistema, natančneje vrtenja, ki je zadaj strukture in odpravlja neželeno pobiranje moči pri vrtenju pedala. Zaradi tega ne izgubljate energije med vožnjo in omogočeno je bolj gladko, hitro, predvsem pa manj naporno vožnjo.

Torej z manj truda, hitreje do cilja. Maestro vzmetenje uporablja amortizerje z neposredno navezanostjo na zgornji cevi in z nižjim prestavnim razmerjem, kar pa daje popolnoma nove smernice za vožnjo.

Omenila sem tudi nastavljivo geometrijo. Da prav ste prebrali, saj najnovejša generacija Maestro vzmetenja prinaša eno veliko inovacijo, kot je flip-chip, saj lahko enostavno prilagodite geometrijo okvirja za svoj stil vožnje in zahtevnost terena.

elektricna_kolesa_giant_sport

Giant električno kolo – posebnosti pred drugimi blagovnimi znamkami

Zagotovo ste se kdaj vprašali, kakšna je razlika med drugimi proizvajalci znamk električnih koles. Kakšen je domet, kako dolgo drži baterija, kakšne so druge specifikacije in kolikšna je teža električnih koles? Seveda se poraja še vrsta drugih vprašanj, katera bom skušala danes podrobneje opisati prispevku za električna kolesa Giant.

Giant električna kolesa in druga kolesa različnih znamk delimo na mestna, gorska, cestna, potovalna in treking kolesa, pri električnih kolesih Giant pa prevladujejo predvsem gorska kolesa.

Povpraševanje in poseganje po teh E-kolesih je veliko, morda zato, ker ima Slovenija tako razgiban teren in ker izdelava njihovih koles res dosegajo zahteve uporabnikov.

Električno kolo Giant ima dometa za približno 130 kilometrov in je model teh E-koles zelo konkurenčen pred ostalimi blagovnimi znamkami. Posebnost, ki jo štejemo lahko kot prednost, je zagotovo polnjenje baterije, saj lahko v samo 1 uri napolnite njeno moč do 40 %. To pomeni, da lahko potujete brez skrbi na daljša potovanja, vmes naredite postanek, si privoščite malico, električno kolo Giant med tem postankom priključite na elektriko in baterija bo kmalu polna.

Električna kolesa Giant so konkurenčna tudi cenovno. Čeprav so si v podjetju lahko privoščili investicijo v inovacije, razvoj in izboljšanje vseh modelov Giant, se cene gibljejo od 1500 € pa vse do 7000 €, odvisno tudi od opreme, ki si jo želite za svoje kolo. Na voljo je res veliko različnih modelov E-koles, ki se med seboj razlikujejo, zato ne dvomim, da v pestri in cenovno konkurenčni izbiri znamke Giant, in da ne bi našli za vas primerno električno kolo Giant. Giant električna kolesa imajo res eno izmed najboljših razmerij med kakovostjo in ceno.

Električno kolo Giant navdušuje tudi mladino

Vse, kar mladi potrebujejo, da se vzpenjajo višje, se vozijo dlje in se bolj zabavajo na poti. Giant električno kolo, model Fathom E+ Jr. bo nasmejal vsakega otroka, predvsem pa bo naredil družinske dogodivščine bolj prijetne kot kdaj koli prej.

Prav zaradi RideControl ONE aplikacije, daje otrokom električno kolo Giant, integrirane, preproste gumbe kontrole, ki so enostavne za uporabo. Aplikacija RideControl ponuja navigacijske, zdravstvene in fitnes funkcije, kar bo vaše otroke še posebej pritegnilo in bodo z vami doživljali nov svet kolesarjenja, predvsem pa se bodo s pomočjo tehnologije, ki jo premore le električno kolo Giant spoznali nov svet off-road – a pustolovščin za mlade kolesarje.

Električna kolesa Giant res zagotavljajo dodatno moč, ki uporabnikom omogoča, da svoj cilj dosežejo lažje in hitreje. Ne glede na to, ali iščete nov način vožnje ali križarjenje po mestu ali kolesarjenje po težkih gorskih terenih, obstajajo Giant električna kolesa, ki izvlečejo potencial vsakega kolesarja.

Avtor prispevka: