Cube električna kolesa osvajajo srca uporabnikov

cube_elektricna_kolesa

Cube električna kolesa osvajajo srca uporabnikov

Če do sedaj niste bili navdušeni nad električnimi kolesi, potem vas bo električno kolo cube zagotovo prevzelo. Pomanjkanje kondicije ne bo več izgovor. Cube električno kolo Scott je namreč tako edinstveno in inovativno prevozno sredstvo, ki vas bo pripeljalo na vse, še tako zahtevne zastavljene cilje, varno udobno in brez napora.

Ogled naše ponudbe

Če do sedaj niste bili navdušeni nad električnimi kolesi, potem vas bo električno kolo cube zagotovo prevzelo. Pomanjkanje kondicije ne bo več izgovor. Cube električno kolo Scott je namreč tako edinstveno in inovativno prevozno sredstvo, ki vas bo pripeljalo na vse, še tako zahtevne zastavljene cilje, varno udobno in brez napora.

Kako delujejo Cube električna kolesa?

E – kolo, kot se radi krajše izrazimo, je na prvi pogled zelo podobno navadnemu kolesu, le da na običajnem kolesu okvirja ni nameščenega električnega motorja in baterije.

Električna kolesa Cube Scott je vseeno treba poganjati, v pomoč pa vam je elektro motor, ki poskrbi, da kolesarite z manj napora, da z lahkoto dosežete še tako težke vzpone, da pridobite hitre pospeške, kar pomeni, da boste v krajšem času lahko prevozili daljše razdalje.

Verjetno se vas večina spomni običajnih koles, ki so za delovanje luči potrebovale dinamo, ki so jo namestili na zadnjem kolesu? Ta je delovala tako, da se je ob poganjanju ustvarjala mala električna energija in s tem napajala svetilko, da sveti.

Kaj, če bi ta postopek obrnili? Predstavljajte si, da odstranite svetilko in namesto nje namestite baterijo. Akumulator bi tako proizvedel električni tok, ki to dinamo poganja v obratni smeri. Tako ustvarimo električni motor za kolesa, ki omogoča lažjo vožnjo.

cube_elektricna_kolesa_cena

Kaj električno kolo Cube potrebuje za delovanje?

Cube električna kolesa imajo nekaj ključnih delov, brez katerih ne more delovati.

  1. Baterija

To je najpomembnejši del električnega kolesa. Njena moč vas namreč pripelje do zastavljenega cilja, s pomočjo pritiska na pedale. Ne bo treba posegati po težkih baterijah, pozornost namenite, kakšen domet ima baterija.

Res, da lahko uporabite kakršno koli baterijo, pa vendar vsaka ni primerna. Nekatere baterije namreč porabijo preveč energije samo za zagon, zato priporočam, da uporabite baterije, ki niso težke in tehnološko bolj izpopolnjene. Investicija v te je nekoliko dražja, a se vseeno dolgoročno obrestuje.

  1. Električni motor.

Delovanje elektro motorjev je popolnoma preprosto. Motor je stroj, ki električno energijo pretvori v mehansko zato za Cube električna kolesa, potrebujemo enosmerne elektromotorje.

Ti motorji so vgrajeni v sredino zadnjega ali sprednjega kolesa ali drugače imenovano v pesto kolesa, velikokrat pa jih nameščajo na sredino kolesa.

Vendar, če ste mislili, da je samo motor ključnega pomena, ki poganja električna kolesa Cube, je baterija tista, ki vpliva na njegovo moč.

  1. Okvir kolesa

Okvirji so drugačni od običajnih koles, pa vseeno jih delimo na moška, ženska in otroška. Kakšen okvir je primeren za vas, je predvsem odvisno od telesne višine, teže, kako dolge so noge, zmožnosti in kakšna so pričakovanja.

Okvirji so pretežno narejeni iz aluminija, ki je najlažja zlitina, saj omogoča manjšo težo in s tem lahko dosežete daljše potovanje.

  1. Zavore

Zavore so pomemben del vsakega prevoznega sredstva. Pa vseeno električno kolo Cube ne potrebuje veliko moči za zaviranje, pa čeprav proizvajalci električnih koles uporabljajo regenerativno zaviranje, kar pomeni, da če se s kolesom spuščate, se elektromotor v pestu obrne vzvratno in tako polni baterijo, med tem, ko vi zavirate.

Električna kolesa Cube in vpliv na okolje.

Vsekakor so električna kolesa Cube okolju bolj prijazna od avtomobilov in ostalih prevoznih sredstev, ki za svoje poganjanje potrebujejo gorivo, pa vendar to ne pomeni, da je električno kolo popolno in okolju prijazno, saj za svoje delovanje potrebujejo baterije, ki pa so okolju škodljive.

Torej vseeno z električnimi kolesi ne uporabljamo čiste zelene energije, razen, če je električna energija delo iz solarnih kolektorjev. Vsekakor pa je električno kolo Cube Scott dobra popotnica za bolj zeleno prihodnost, saj je enostavna in lahka vožnja primerna za prevoz do šole ali službe.

Namesto da uporabite prevoz avtobusa ali avtomobila, za kratke razdalje in za hitre nezahtevne opravke, uporabite električno kolo Cube in s tem bo vsak posameznik poskrbel za manjše globalno segrevanje in bolj čist svež zrak.

Električna kolesa Cube – prednosti.

Velikokrat slišim, da si bo kdo umislil električno kolo Cube, ko bo star in ne bo kondicijsko več pri močeh. Naj povem, da je to povsem zmotno razmišljanje, saj električna kolesa Cube, ne podpirajo »lenobe« ali slabo kondicijsko pripravljenost.

Cube električna kolesa pomagajo uravnavati stopnjo moči in stil vaše vožnje, da si boste končno lahko privoščili užitek v vožnji in se odpravili na izlet.

Nič ni hudega, če ste do sedaj prevozili 20 kilometrov in vam je moč v nogah pošla, saj vam električna kolesa Cube Scott omogočajo lajšanje napora v nogah, večino napora namreč opravi elektromotor, zato se za cube električna kolesa odloča veliko ljudi, ki nimajo dovolj moči v nogah.

Cube električna kolesa so dodaten vir razgibavanja in rehabilitacije po poškodbah in jih priporočajo tudi zdravniki.

Si predstavljate vožnjo s kolesom v razdalji do 170 kilometrov? Z običajnim kolesom je to nemogoče, zato vam to omogočajo električna kolesa Cube Scott. Eno polnjenje zadošča od 80 do 170 km vožnje. Seveda je dolžina prevoženih kilometrov odvisna od zahtevnosti prevoženega terena, temperature, mase kolesarja in vrsto drugih dejavnikov.

Kot prednost štejemo tudi okolju neškodljivo prevozno sredstvo, predvsem pa zdravju prijazno. Za električno kolo Cube ne boste zapravili gore denarja za vzdrževanje in ne bo vam zavzel veliko prostora.

Električna kolesa Cube – katero je primerno za vas?

Cube električna kolesa so prevozno sredstvo, ki vas bodo pripeljala do zastavljenega cilja. In kje je ta cilj? Kje vse se lahko z električnim kolesom vozite?

To so kar pogosto zastavljena vprašanja, zato se zbrala nekaj ključnih informacij, ki so primerne za malo manj aktivne in tiste, ki svojo aktivnost na kolesu radi povečujejo.

  1. Mestno električno kolo Cube.

Izdelana so tako, da vam omogočajo hiter dostop do trgovine, pošte ali drugega javnega objekta, na katerem lahko prevažate tudi manjši oziroma lažji tovor. Primerna so tudi za krajše izlete do bližnjega parka ali jezera, prav tako pa se lahko peljete po makadamskih poteh, kot tudi po kolesarskih stezah in asfaltnih cestah.

  1. Treking električna kolesa Cube.

Makadam in nedostopen teren bosta s treking električnim kolesom postala preteklost. S posebnim vzmetenjem in veliko prestavami vam omogočajo vrhunsko vožnjo, predvsem je to primerno kolo za rekreativne in bolj zahtevne kolesarje.

  1. Gorsko električno kolo Cube.

Ste ljubitelj gozdnih neutrjenih poti in gorskih peš poti ali pa morda radi preizkušate svoje sposobnosti na bike poligonu? Potem je gorsko električno kolo za vas. Še vedno gorska kolesa veljajo za bolj robustna in vzdržljiva, predvsem pa so dodatno opremljena z vzmetenjem za bolj zahtevne terene.

  1. Otroška in mladinska električna kolesa Cube.

Varna električna kolesa in kolesa, polna užitkov, bodo vašemu malčku ali najstniku še kako v pomoč, preden bo postal izkušen uporabnik odraslih električnih koles. Narejena so iz lahkih in sodobnih materialov in otroške želje po varnih in lahkih akrobacijah bodo polna užitkov.

Zakaj torej kupiti električno kolo Cube? Zato, ker vam nudi vse, kar potrebujete za kolesarjenje. Od udobja in varne stabilne vožnje do rekreacije in užitka. S svojo edinstvenostjo in inovacijo vam bo, si upam trditi, ukradel košček srca.

 


You've just added this product to the cart: